Català / Español / English  ·  TEL. 972 602 344 · EMAIL info@inspalamos.cat
Català / Español / English  · 

Mobilitat FP

Erasmus+ Experiències


Curs 2022-23

Un equip de docents s'ha desplaçat a Cuneo, Itàlia per a participar en  tallers i classes

L'Institut  de Palamós  ha participat en el projecte europeu Erasmus+ amb l'objectiu de conèixer nous recursos per a actualitzar i innovar la metodologia d'aprenentatge en els cicles formatius, concretament de Sanitat.

Un equip de dos professores del centre palamosí  han viatjat a la ciutat europea de Cuneo i Saluzzo a participar en classes, ponències, tallers, acompanyades del coordinador del projecte a Palamós. El projecte, Erasmus+ ha permès a l'equip docent detectar noves tendències d'aprenentatge, posant el focus en els reptes pedagògics derivats de la irrupció de la covid-19, així com en les eines digitals per a treballar dins i fora de les aules. 

Les estades també els han permès reflexionar sobre el tractament de la diversitat i la inclusió en les aules, així com també en l'enfocament de temes d'actualitat a l'aula. A més, també s'han treballat els recursos que ofereixen els centres per adaptar l'ensenyança a la discapacitat física i mental.

 

Els professors desplaçats també han dut a terme una classe sobre nutrició als alumnes del cicle sanitari d' Òptica. 

Un aprenentatge molt positiu

Totes les activitats plantejades durant aquesta estada, juntament amb l'intercanvi d'experiències amb el professorat,  dóna eines per millorar la qualitat de l'ensenyament a casa nostra de forma molt positiva. Alhora permet mantenir contactes i fer-ne de nous.  Sempre es pot millorar!

 


Curs 2021-22

"L'estiu és per gaudir i explorar nous llocs, Erasmus és la manera perfecta de fer això i sobretot aprendre també! Amo l'Italia, i suoi luoghi turistici e la sua lingua."

Andrés Villegas, CFGM Sistemes Microinformàtics i Xarxes

"Pel que he descobert i m'encanta, és que Itàlia és un lloc amb més de 100 oportunitats per descobrir coses noves, aprendre, conèixer gent... si tu tinguessis aquesta oportunitat, la deixaries anar?😉"

Utiel Zitelli, CFGM Cures Auxiliars d'Infermeria

"Jo m'ho vaig passar bastant bé, vaig fer amistat amb els companys del pis i recomano les pràctiques a l'estranger a qualsevol persona que tingui ganes de viure una nova experiència amb gent que no coneixes."

Lluc Rocafort, CFGM Sistemes Microinformàtics i Xarxes