Català / Español / English  ·  TEL. 972 602 344 · EMAIL info@inspalamos.cat
Català / Español / English  · 

Notícies

Cracs 2021: Josep Saurina seleccionat

08-03-2021

El Treball de Recerca d'en Josep Saurina, alumne del batxillerat B2A del nostre institut, ha estat seleccionat pel congrés Cracs 2021 de la Universitat de Girona.

Enhorabona, Josep!

Si el voleu ajudar podeu votar el seu vídeo a youtube.

Tenim temps fins al 18 de març!

 

Treball de recerca Comportament dels organismes bentònics del fons marí infralitoral de Palamós, realitzat per Josep Saurina del Hoyo (Institut de Palamós). Aquest és un dels 25 vídeos seleccionats a l'edició de 2021 del Congrés de Recerca d'Alumnes de Centres de Secundària (CRACS), una trobada per a alumnes de 2n de Batxillerat impulsada per la Universitat de Girona. Si t'ha agradat l'explicació d'aquest treball de recerca, vota-la! Rebrà el PREMI DEL PÚBLIC el vídeo que obtingui més "M'agrada” a YouTube, des del 4 al 18 de març de 2021. Aquest premi l'atorga el rectorat de la UdG i està dotat amb 500 euros, que s'aplicaran com a descompte a la matrícula 2021-22 de 1r curs de qualsevol estudi impartit a la UdG.

 

El Congrés on els 25 estudiants seleccionats defensaran les seves recerques tindrà lloc el dimecres 24 de març de 2021 a les 5 de la tarda, en format virtual. Es podrà seguir en directe per canal de YouTube de la UdG.

El Congrés pretén reproduir un format de congrés real a petita escala. Per tant, vol ser un punt de trobada, d'intercanvi i reflexió.

 


Xarxes socials: