Català / Español / English  ·  TEL. 972 602 344 · EMAIL info@inspalamos.cat
Català / Español / English  · 

Notícies

Institut de Palamós participa al projecte Erasmus+ per a innovar en l'aprenentatge

12-12-2022

Un equip de docents s'ha desplaçat a Cuneo, Itàlia per a participar en  tallers i classes

L'Institut  de Palamós  ha participat en el projecte europeu Erasmus+ amb l'objectiu de conèixer nous recursos per a actualitzar i innovar la metodologia d'aprenentatge en els cicles formatius, concretament de Sanitat.

Un equip de dos professores del centre palamosí  han viatjat a la ciutat europea de Cuneo i Saluzzo a participar en classes, ponències, tallers, acompanyades del coordinador del projecte a Palamós. El projecte, Erasmus+ ha permès a l'equip docent detectar noves tendències d'aprenentatge, posant el focus en els reptes pedagògics derivats de la irrupció de la covid-19, així com en les eines digitals per a treballar dins i fora de les aules. 

Les estades també els han permès reflexionar sobre el tractament de la diversitat i la inclusió en les aules, així com també en l'enfocament de temes d'actualitat a l'aula. A més, també s'han treballat els recursos que ofereixen els centres per adaptar l'ensenyança a la discapacitat física i mental.

 

Els professors desplaçats també han dut a terme una classe sobre nutrició als alumnes del cicle sanitari d' Òptica. 

Un aprenentatge molt positiu

Totes les activitats plantejades durant aquesta estada, juntament amb l'intercanvi d'experiències amb el professorat,  dóna eines per millorar la qualitat de l'ensenyament a casa nostra de forma molt positiva. Alhora permet mantenir contactes i fer-ne de nous.  Sempre es pot millorar!

 


Xarxes socials: