Català / Español / English  ·  TEL. 972 602 344 · EMAIL info@inspalamos.cat
Català / Español / English  · 

Notícies

Llistes provisionals a BAT i CFGM

08-06-2021

BATXILLERAT

LLISTA D'ALUMNES PREINSCRITS AL CENTRE, BAREM PROVISIONAL(document PDF)

 

CICLES FORMATIUS

LLISTA D'ALUMNES PREINSCRITS AL CENTRE A GRAU MITJÀ, BAREM PROVISIONAL(document PDF)

 

Què són les llistes provisionals amb la puntuació?

Després de rebre les sol·licituds de preinscripció, els centres estudien totes les peticions rebudes, i un cop comprovades publiquen la llista de sol·licituds amb la puntuació provisional. Aquesta informació també es pot consultar a les oficines municipals d'escolarització.

Quan la llista estigui disponible, rebreu un correu electrònic amb un codi identificatiu de la vostra sol·licitud que us permetrà accedir a la llista. També et demanaran el DNI del sol·licitant.

 
Període per presentar reclamacions:
del 9 al 15 de juny de 2021  

 

A l'hora de consultar la llista recorda tenir a mà:

 • Document identificador (DNI, NIE, NIF o passaport)

  De la persona que fa el tràmit de preinscripció.

 • Número d'identificador

  Codi que s'assigna a cada alumne o alumna quan es matricula per primera vegada en un centre educatiu del sistema educatiu de Catalunya.

 • Codi sol·licitud

  Codi amb xifres i lletres que identifica la sol·licitud de preinscripció, un cop aquesta s'ha tramitat, i que s'especifica en el resguard de la preinscripció.

 

 • Si no estàs d'acord amb la puntuació provisional, o detectes alguna errada o anomalia, pots presentar una reclamació. En la consulta individual trobaràs l'enllaç per presentar-la.
 • Si no pots accedir a la consulta individual o no trobes la sol·licitud a la llista amb la puntuació provisional pots adreçar-te al centre o a l'oficina municipal d'escolarització per demanar informació. També pots presentar una reclamació mitjançant els següents accessos, en funció del tipus de sol·licitud de preinscripció utilitzada:
 

 


Xarxes socials:


Arxius: